Hvem er vi?

Ane

Ane er samboer med Alexander, og bor i en leilighet i et trehus på Rodeløkka. Ane har nettopp blitt daglig leder i en arbeidsgiverorganisasjon, og har etterhvert fått god kjennskap til hva som er siste nytt innen blikkenslagernes verden. Ane er også svært oppdatert på hva som er siste nytt i fashion verden, og ser alltid like fabulous ut i sine outfits. Ane er kronisk sent ute og ofte veldig blakk, men hun jobber med saken og vi skimter en viss forbedring så keep up the good work. Ane har et hjerte av gull , men er nok ikke like uskyldig som hun ser ut som. Ane viser fortsatt leg på polet og kjøpte barnebillett på bussen så sent som i fjor - heldiggrisen

Elin

Elin er uforklarlig single; et catch fra Fjellhamar som nå bor på Lindeberg. Elin er verdens beste smalltalker, politisk engasjert og tidligere håndballkeeper av klasse. Elin jobber med tydelighet og synlighet i et kommunikasjonsbyrå i Oslo. Hun reiser mye og gråter hver gang hun har et morgenfly til København. Elin er alltid fin på håret og får leiligheten vasket av sin kjære mor som stiller opp når Elin har jobbet for mye. Elin er alltid fin på bilder og kan holde samme smilet i timesvis om det er en fotograf i nærheten.

Hanne

Hanne er gift med Kenneth og relativt nyinnflyttet inn i Kenneths barndomshjem på Røykås. 27.juli ble to til tre og superparet deler nå hus med med sin lille Elias. Hanne har gått i sin storebrors fotspor og passer på Kongeriket Norge, spesielt er det distrikt Skedsmo som får nyte godt av Hanne. Hanne er definitivt i tetsjiktet i gjengen når det gjelder shopping av klær, allikevel har hun aldri på seg noe nytt. Hanne ser smashing ut i alle situasjoner og anledninger; hyttetur, trening, fest og hverdags, ikke rart hun er så glad i speil :)
Hanne har utviklet seg til å bli et aldri så lite husmoremne de siste årene - vi gleder oss vilt til tre retter a la Hanne!

Ida

Ida har nylig flyttet til Fjellhamar med Ole etter 1 1/2 år på husjakt. Med på flyttelasset var katten Otto, som Ida fikk av Ole etter mye mas. Ida liker å finne på ting, og prøver å få med seg det meste som skjer. Hun er verdens mest selskapssyke person, men er delvis kurert etter et laaangt turnusår helt alene på Toten. Ida er født med en kropp som må misunnes, selv mener hun at hun lider av LRS-syndromet og skjemmes over brennmerket hun fikk på en moped i Vietnam. Ida har et snev av Torretts, er ekstremt handy og fikser alt Ole ikke klarer å fikse (det meste). I sommer blir to til tre, og Ole er litt bekymret for hvordan en med torretts skal kunne ta seg av et lite barn. Ida kjøper seg et nytt plagg til hver nye anledning, og tvinner mor og far rundt lillefingeren fortsatt. Ida stiller alltid opp og er rett og slett helt suveren. 

Katinka

Katinka er samboer med Bernt-Eric og mamma til Vilma som ble født i februar 2013. Sammen bor de i Trasopgrenda på beste østkant i Oslo. Katinka er primus motor på det meste, og ikke uventet initiativtaker til Kitchenbitchen. Hun er glad i å være først ute; på jobb, til avtaler, i konkurranser og på spillebrettet. Når ikke dette går som planlagt viser Katinka seg som verdens dårligste taper. Katinka jobber i et stort konsulentselskap, er ekstremt ryddig på jobb og desto mer rotete hjemme (til samboerens store fortvilelse). Katinka er en beauty-freak, og har snart kosmetikk og stæsj på badet til å starte eget parfymeri. Katinka er mer glad i å spise mat enn å lage mat, men god på instruksjoner så satser på at en god kokebok eller to kan redde hennes Kitchenbitchen-kveld :)

Lisbeth

Lisbeth er single (believe it or not!), bor på Brynseng og jobber med finans. Lisbeth er überclassy, oser av stil og har et meget eksklusivt klesskap. Lisbeth inspirerer oss andre til slutte å handle kjedebutikk og velge kvalitet fremfor kvantitet, men er dessverre fortsatt bare Lisbeth som behersker denne kunsten. Lisbeth har allerede sort belte i middagsselskap da hun har hatt matlaging som hobby så lenge vi kan huske. I tillegg har hun bodd maaange år i Frankrike og har plukket opp masse tips som har kommet oss til gode gjennom årene - keep it coming :)

Marimor

Mari er samboer med Lars, bor på Lillestrøm i "nytt" gammelt hus med stort badekar og gooood plass.
Mari er mor til lille Tobias som Mari håper skal få Lars sine krøller og IQ, og resten fra henne. Mari er verdens mest laidback person, men selv om det ofte skorter på planlegging ordner ting seg alltid for Mari. Good things happen to good people!
Mari er tidligere elitespiller i håndball og har hatt skader vi andre kun trodde oppsto i amerikansk fotball og wrestling. Når hun ikke har mammaperm jobber hun med med logistikk og tyske biler. Mari danser riverdance på julebord og mooner på fest med jobben

Monika

Monika bor i sin Tyroler-drøm på Lørenskog med sin store øyensten terrieren Cherie. Monika, eller Mocca blant venner, lever til daglig av å tilby god mat og drikke til reisende rundt om i hele Norge. I tillegg til å være laaangt over snittet opptatt av mat, er Monika også svært interessert i vin og går ingen steder uten slengern (les:dekanterer) i veska. Gourmet for Monika er mer kvaliteten på maten i form av smak, sammensetning, tilpasset vin, nok mat og tilnærmet sensuell nytelse mer enn fancy presentasjon. Skolert i både ernæring og vin er alle detaljer for å oppnå dette alltid nøye gjennomtenkt.
Monika er en sassy chic som kler seg som Beyonce og har former på alle de rette stedene. Hun er sannsynligvis den som har minst å lære, men desto mer å lære bort i en matklubb. Åhh som vi gleder oss!

Tonje

Tonje har akkurat flyttet sammen med Peter til nyinnkjøpt hus på Fjellhamar med maaange rom og enda flere boder. I likhet med mange av de andre jentene i Kitchenbitchen har Tonje funnet kjærligheten i en av Lørenskogs store sønner - like barn leker tydeligvis best :) Tonje jobber med bemanning, er alltid blid og ler stort sett hele tiden. Hun er fashionably late til de fleste arrangementer, men veier opp med å være den siste som forlater festen. Tonje har vokst opp med en far med gitar og er fortsatt svært glad i pappa sin musikk; Kim Larsen og danseband går rett hjem hos Tonje. Tonje er tidligere freestyledronning og norsk mester opptil flere ganger. Hun har nå lagt paljettene på hylla, men er fortsatt veldig glad i å trene og har legger vi andre, og særlig Ida, ville dødd for. Tonjes andre hjem er Lindøya, vi møter mer enn gjerne på Vippetangen når Tonje inviterer...hint...hint

Trine

Trine bor i atriumhus på Skjetten med Magnus som hun har vært sammen med i en liten evighet, slike perfekte matcher kan kun oppstå når begge er fra Lørenskog :) Sammen har de Kristoffer på 3, og familiens nyeste medlem Maria som nå er 6 måneder. Trine er for tiden hjemme i mammaperm, men jobber til vanlig med skatt og sånn. Trine er ekstremt pliktoppfyllende og har vært skoleflink helt siden hun konkurrerte med Katinka på o-fagsprøvene i 2.klasse. Trine lager verdens beste sjokoladekake og de peneste kanelbollene du kan tenke deg; vil hun klare å følge opp med verdens beste tre retter i Kitchenbitchen? Time will show

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.08 | 21:55

Multo bene !!

...
06.04 | 22:50

woow, for en fantastisk meny, virkelig en utfordring for en mann som er mat-nyter, men ennå ikke tatt det helt innover seg. Vakkert er det !

...
28.10 | 10:08

Beste desserten jeg har spist noen gang tror jeg....og jeg har spist MYE dessert

...
11.10 | 14:34

Testet ut et par retter på familien i helgen. Veldig nyttig lærdom... Gleder meg til det er min utr til å bitche!

...
Du liker denne siden